Welkom bij het EAxpertise platform voor Sparx Enterprise Architect

Sparx Enterprise Architect wordt steeds vaker ter ondersteuning van architectuur, modelleren en ICT ontwikkelprocessen ingezet. Dat is niet zonder reden. Sparx Enterprise Architect is breed inzetbaar, eenvoudig aanpas- en uitbreidbaar en bovendien eenvoudig te leren.

In de praktijk blijkt dat de mogelijkheden die Sparx Enterprise Architect biedt nogal overweldigend zijn. Kiezen welke functionaliteit nu en welke functionaliteit eventueel later zal worden ingezet is geen eenvoudige opgave. Reden voor eaxpertise om een expertise platform te introduceren. eaxpertise helpt modelleurs en architecten op weg!

Wat zijn onze producten en diensten?

Workshop Enterprise architect voor architecten

Bekijk cursus informatie hier

Masterclass ArchiMate met Sparx Enterprise Architect

Bekijk cursus informatie hier

Workshop Data modellering met Sparx

Bekijk cursus informatie hier

Web Publicatie Platform voor EA

Bekijk de website van het WPP hier

Integrated Data Entity Archtecture AddOn

Bekijk de artikelen over IDEA hier

ArchiMate AddOn

Bekijk de artikelen over deze AddOn hier.

Naast de bovengenoemde trainingen en tools bieden wij consultancy en advisering rond de inzet van Enterprise Architect. Denk hierbij aan:

  • Begeleiden van de inrichting van Enterprise Architect voor architectuurteams
  • Coaching van Architectuurteams bij het veranderen van architectuurprocessen op basis van Enterprise Architect
  • Introductie van een architectuur repository op basis van Enterprise Architect
  • Ontwikkelen van maatwerk AddOns en Scripts voor EA

Het eaxpertise platform

Dit platform is een uniek samenwerkingsverband tussen twee maten van The Future Group. Beiden zijn experts op het gebied van toepassen en ondersteunen van Sparx. 

Deze zijn eenvoudig te vinden:

Een aantal tools en hulpmiddelen die het gebruik van Sparx EA optimaliseren of vereenvoudigen.

Bij onze diestverlening hebben wij een unieke aanpak. Wilt u ons inzetten op basis van een zogenaamde strippenkaart dan is dat mogelijk. Neem contact met ons op voor de details. Naast onze dienstverlening bieden we een aantal concrete hulpmiddelen en trainingen zoals onder andere:

Reseller

Naast onze eigen dienstverlening kunt u bij ons terecht voor de aanschaf van een aantal producten  en addons voor Sparx Enterprise Architect. Zie onze reseller pagina

Maak kennis via onze mailinglijst

 

We hopen u te interesseren voor ons vakgebied! Wilt u geinformeerd worden over de content van dit platform en bijvoorbeeld een update ontvangen als er nieuwe producten, whitepapers of artikelen verschijnen schrijf u dan in voor onze e-nieuwsbrief

Over ons

  • Han van Roosmalen is onafhankelijk enterprise en solution architect bij Han van Roosmalen softwarediensten. Han heeft een historie in de embedded software industrie. De laatste 15 jaar is hij ook actief binnen ander soort bedrijven en organisaties. Naast het designen van solutions is hij ook vaak betrokken met het verbeteren van bestaande enterprise, solution architecturen en indien nodig organisaties. Han coacht enterprise architecten van grote organisaties en instellingen met het beter invullen van de architectuurfunctie en begeleidt en coacht architecten en product owners in het gebruik van Sparx Enterprise Architect, het efficient inrichten van repositories en het toepassen van meta-modellen en referentie architecturen.
    Website: Han van Roosmalen Softwarediensten
  • Bert Dingemans van Interactory is onafhankelijk informatiearchitect. Bert heeft een software engineering achtergrond en is gespecialiseerd in data architectuur en big data, SOA en systeem integratie, data- en objectmodellering. Bert heeft een passie voor architectuur repositories in het algemeen en Sparx Enterprise Architect in het bijzonder. Hij werkt aan een aantal toepassingeing voor EA zoals een AddOn voor datamodellering en het web publicatie platform voor Sparx EA.
    Website: InterActory